Total New Car

Auto poetsen en krassen verwijderen

Het hebben van een auto vinden we heel normaal tegenwoordig. Dat ze ook heel veel geld kosten in principe ook. Toch gaan we best slordig om met de auto. Wat we moeten doen is ieder jaar een APK keuring, maar verder zien we alleen een garage als er iets mis is door pech of erger door een ongeluk. Door af en toe wat meer zorg te besteden aan de auto, kan deze meer waarde behouden en zul je ook eerder bepaalde problemen voor kunnen zijn om hogere kosten te voorkomen.

Auto poetsen

Door met regelmaat zelf de auto te poetsen, zorg je ervoor dat de lak in goede conditie blijft. Dit is belangrijk om roestvorming te voorkomen. Daarnaast ga je tijdens het poetsen centimeter voor centimeter langs je auto en zie je soms gebreken of opkomende gebreken, die je dan al zelf kunt verhelpen.

Krassen verwijderen

Spotrepair en krassen verwijderen

Helaas krijgt iedere auto met krassen te maken, kleine of grote, of je dit zelf doet of door anderen, je ontkomt er niet aan. Iedere dag zien weer die ene kras waar we flink van balen. Het liefst zou je deze willen wegwerken. Tegenwoordig zijn er diverse methodes om dit heel netjes te kunnen doen. Let op, dit vergt wel wat oefeningen en laat het eventueel door een expert doen. Krassen verwijderen kan grotere schade voorkomen zoals roestvorming en verhoogd de waarde van je auto. Zeker bij wat grotere beschadigingen is het raadzaam om een specialist te vragen die middels bijvoorbeeld spotrepair dit heel vakkundig en tegen lage kosten kan uitvoeren.

Lakverzegeling

Lakverzegeling

Over het algemeen gebruiken we wax om de autolak extra te laten glimmen en om vuil tegen te gaan. Echter blijft wax niet lang zitten. Wil je voor langere tijd je autolak beschermen, jaren, zul je lakverzegeling moeten toepassen. Er zijn diverse producten op de markt die uw auto voor jaren kunnen beschermen tegen vuil. U kunt het eventueel zelf doen, meet de juiste apparatuur en er zijn diverse specialisten die u hierbij kunnen helpen voor een schappelijke prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *